test_xl

Text Box

Salon A

 

 

 

 

Time

Tag

Name

Title

Format

 

 

Day 2, April 1, Tuesday Morning:  Foundations

 

 

Session 1-A:  Foundations

 

7:30 AM

Registration

 

Registration

60 mins

8:30 AM

Introduction

Mark Moulton, Brent Duckor

Introduction to IOMW, Session

5 mins

8:35 AM

Validity

Jack Stenner

Validity Revisited

25 mins

9:00 AM

Measurement

Andrew Maul, Mark Wilson, David Torres Irribarra

Is Psychological Measurement Possible?

30 mins

9:30 AM

Validity

Nadia Behizadeh, George Engelhard, Jr.

What is a Valid Writing Assessment?

30 mins

10:00 AM

 

Break

 

 

10:30 AM

Validity

Michael Kane

The Roles of Measurement Theory and Substantive Theory in Assessment

30 mins

11:00 AM

Measurement

Joshua McGrane, Andrew Maul

Psychological Attributes, Statistical Models, and the Representational Fallacy

30 mins

11:30 AM

Validity

Brent Duckor

A SOLO Approach to Validity

15 mins

11:45 AM

Validity

Brent Duckor, William Fisher

Recap and Q&A of Foundations Session

15 mins

 

 

 

 

 

 

Round Tables, Posters

 

 

30 mins

 

 

 

 

 

12:00 PM

Machine Learning

Hwanggyu Lim

Development of the Automated Scoring System for the Writing Section of the NEAT (II)

Poster, Round Table


Comments